08-12-13

ijverig

Gisteren was een dag dat alles vierkant liep. Ik had maar twee uur gezinshulp in plaats van vier en door in vier haasten de boodschappen te gaan doen bracht mijn hulp een aantal foute dingen mee, en zo bleek dat maar voort te duren, de kleine tegenslagen, maar ach zo zijn er van die dagen en zo'n ramp was het nu ook weer niet.

Op twee dagen heb ik twee brieven van pennenvrienden beantwoord. Ik ben nu zo goed als bij, er ligt er nog eentje, maar die is niet zo dringend. Deze week maak ik werk van mijn kerstkaartjes voor Amerika. Dus weet ik weer wat doen.

Vandaag een ijverige dag achter de rug waarvoor ik mij beloonde door nog eens naar mijn stamkroeg te gaan. Deze week was ik er al geweest, maar voelde ik me er niet zo goed. Vandaag was het drukker en zag ik de uitbaatster. Zij vertelde me dat ze zich zorgen had gemaakt omdat ik weggebleven was en dat ze zich had afgevraagd of ze de politie moest verwittigen, maar mensen hadden haar gerustgesteld dat ik voldoende omringd word en dat ze me dus niet hoefde te 'redden'. 'k Vond dat wel lief...

00:01 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.