17-09-13

geboorte...

Vandaag heb ik gecreëerd... een groep op Facebook! Het gaat om een ondersteuningsgroep voor mensen die met gevangenen schrijven of dit van plan zijn. Iedereen is welkom! Het is een open groep, alle leden kunnen een bericht schrijven en nieuwe leden aanbrengen. De groep kun je vinden op volgende URL : https://www.facebook.com/groups/gevangenenalspennenvrienden .

Ik ben wel blij met deze nieuweling en hoop op een vruchtbaar bestaan... Al gaat deze heuglijke gebeurtenis ook wel gepaard met een wat wrang gevoel, want ik denk dat ik van het forum 'schrijven met gevangenen' bij www.libelle.nl, geweerd ben wegens denkelijk te veel reclame voor Facebook... Als ik een regel heb overtreden, dan is de beslissing gerechtvaardigd, maar dan vind ik wel dat ze me tenminste iets mogen laten weten... Ik ben het gewoon te weten gekomen omdat ik niet meer ingelogd geraakte. Dat is niet fijn. Voorlopig ben ik hier wel nog niet zeker van, ik heb nog maar vanavond naar het forum-team een mailtje gestuurd. Ben eens benieuwd of ik een antwoord ga krijgen. Ik kan wel de berichten van de andere forumleden lezen.

Maar we beginnen het gewoon te worden, dat in het leven de leuke en de minder leuke ervaringen zich onder elkaar mengen. Ik laat het dus maar niet te hard naar mijn hart komen...

 

Update : het is al héél laat, maar nu wilde ik toch melden dat ik daarnet toch nog ingelogd geraakt ben op het forum bij libelle.nl! Dus kan nu de champagne rijkelijk en zonder bijgedachten vloeien! Jeuujjj!

01:05 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.