03-09-13

geïnterviewd

Vanavond had ik de eer om telefonisch door een Nederlandse journaliste/researcher geïnterviewd te worden over het schrijven met gevangenen. Ik vond dat ze wel pertinente vragen stelde. Aan de hand van haar vragen kon ik uitgebreid mijn verhaal doen. Het leek wel een serieuze, niet onmiddellijk op sensatie gerichte journaliste. Ze stelde op het einde wel een vraag of ik wilde vertellen wat mijn correspondenten gedaan hadden, maar daarover bewaarde ik liever de privacy. Het is gegaan over quasi alle aspecten van het schrijven met gevangenen en ze leek wel oprecht geïnteresseerd. Alles bij elkaar was het een fijne ervaring.

Ik was al eens geïnterviewd door iemand van Radio Centraal, bij wie ik een programma verzorgde. Daar hou ik ook altijd wel een leuke herinnering aan over, zowel aan het interview als aan het programma maken... Dat was anders ook wel een 'gouden tijd' voor mij. Ach andere tijden, andere boeiende dingen...

Verder werd ik ook geïnterviewd door een journaliste van de Streekkrant en door een medewerker van KVG. Beide interviews leidden tot een publicatie, het eerste in de Streekkrant, het tweede in het ledenblad van KVG. KVG is een belangenorganisatie voor personen met een beperking.

23:51 Gepost door Martine | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

en wanneer staat het in de krant of tijdschrift of ...?

Gepost door: afa | 12-09-13

Reageren op dit commentaar

afa, dat weet ik nog niet. Ze begon nog maar met haar research. Ik denk dat ze er om te beginnen zelf wat meer over wilde weten. Indien het tot een publicatie zou komen, zou ze me eerst wel contacteren.

Gepost door: Martine | 12-09-13

De commentaren zijn gesloten.