07-06-13

het zomert!

Enkele dagen geleden kwam mijn buurman op visite voor het avondeten. Al vraagt dat wel wat werk, doe ik dat wel graag. Het werd ook geapprecieerd, wat fijn is.

Eindelijk is het zomer! Gisteren en vandaag heb ik er al dik van geprofiteerd. Daarstraks was ik met een vriendin afgesproken en we hebben quasi de ganse dag genoten van de zon op het terraske van mijn stamkroeg. Het was net vakantie... 'k Had niet gedacht dat ik dat kon, zoveel tijd achter elkaar met iemand samen doorbrengen, maar gezien het wel 'klikt' hebben we ons goed geamuseerd. Tegen de avond ben ik wel ergens iets gaan eten (ik vond het veel te mooi weer om te staan koken), over huis gegaan en via een lange wandeling teruggegaan naar de plek waar mijn vriendin zat. Gelukkig was ze nog niet vertrokken. Het is wel nieuw voor mij om zo wat over ditjes en datjes te babbelen.

Vanmiddag heb ik gesproken met mijn begeleidster en ik had haar eigenlijk bijna niets dan goed nieuws te vertellen. Het zorgde ervoor dat ze vroeg of het nog nodig was dat ze nog kwam... Maar ik heb haar gezegd dat ik het nog wilde blijven volhouden aan het ritme van nu, nl. éénmaal om het kwartaal. Ze was er wel helemaal mee akkoord. Ze zei ook dingen die heel goed waren voor mijn ego... (wat hebben al die spirituelen toch tegen het ego? vraag ik mij af... Ik voel dat ik 'iemand' ben en ik vind daar echt niets verkeerds aan, in acht genomen dat ik ook wel eens iets fouts doe). Zij vindt dat de stabiliteit van mijn huidige situatie het resultaat is van mijn eigen inspanningen op dat punt. Dat is dan toch een bekrachtiging om u tegen te zeggen...

23:51 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.