04-06-13

aan alles moet een begin zijn...

Wow! Vanavond maakte ik voor de allereerste keer een chili con carne klaar. Het is eigenlijk 'sine' carne, want ipv gehakt gebruikte ik seitan. 'k Vind hem niet zo slecht gedaan. Ik laat hem nu afkoelen en een nachtje 'trekken' eer ik hem morgen in porties verdeel en in de diepvries steek. Nu heb ik al heelwat dingetjes om op te warmen als ik daar zin in heb.

Onlangs werd ik fostermam van een oude Spaanse greyhound, die verzorging en medicatie nodig heeft. Vandaag kreeg ik het zorgcertificaat aan. Regelmatig krijg ik foto's en filmpjes van de door mij op afstand geadopteerde hond. Ze heet Liberty, toevallig een mooi contrast met het gevangenschap van mijn Amerikaanse penpals. Iemand zei me dat op deze manier ik al een mooi gezin bij elkaar had...

Vanavond ging ik naar de mis. Het gaf me een grote kracht om nog eens de communie te mogen ontvangen. Het is elke maandagavond mis in de Sint-Pieterskapel, waar ik voor het eerst kwam. Het is een zeer oude kapel en ik vind ze wel mooi. Ik ben van plan om op maandagavond zoveel mogelijk te gaan.

02:08 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.