12-05-13

warmte

Vandaag ben ik naar de opendeurdag geweest van de Lierse Academie voor Schone Kunsten. Het was er heel gezellig en ik ontmoette er een paar mensen die ik ken, een vriendin die daar les volgt en een vriend die daar les geeft. Ik kreeg dan ook in het atelier beeldhouwen tekst en uitleg hoe een beeld tot stand komt. Heel interessant! De kunstwerken van die vriendin heb ik helaas niet kunnen bewonderen, want het was op de eerste verdieping en voor mij was jammer genoeg de lift te klein. Ik maakte ook even kennis met de directeur die mij de weg wees naar het atelier beeldhouwen. Hij vond het reuze dat ik de moed had gehad om tot daar te komen. Ik gaf toe dat ik eventjes mijn moed had moeten bijeenrapen terwijl het bovendien ook nog was beginnen regenen.

Ik belandde ook op het terras van mijn stamkroeg, al was het nat en koud, maar daar zat een vriendin onder de tent. Mensen die zij kende kwamen er na een poos ook bij zitten en we hebben wel wat afgelachen. Nadien kon ik nog even genieten van het gezelschap van die vriendin alleen. Ik at daar ook een veggie quiche met een glaasje rode wijn en genoot ervan.

Dus heb ik het slechte weer niet naar mijn hart laten komen... De warmte van de mensen om me heen maakte dat ruimschoots goed!

00:27 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.