12-04-13

sudderen

Vandaag kreeg ik het goede nieuws dat er bij de dienst gezinshulp gewerkt is aan een 'structurele' oplossing om mij een vaste helpster te sturen die zal komen zolang mijn vaste helpster van voordien ziek zal zijn. Ik zei tegen de verantwoordelijke dat dat voor mij een hele opluchting is en dat al dat gesukkel met vervangingen en zo voor mij wel een bron van stress is geweest. Hij zei dat hij dat begreep. Enfin het lijkt nu opgelost te zijn, ik hoop dat het met die tijdelijk-vaste helpster of hoe ik ze moet noemen, zal klikken.

In mij zit er nog een mandala te sudderen, maar hij komt voorlopig nog niet tot concretisatie. Van het boekje van Beika Kruid heb ik denk ik het interessantste gezien en uitgevoerd, het is nu een beetje zoeken naar een nieuwe uitdaging. Het boek van Greetje Molenaar over engelen in de mandala, lijkt voor mij voorlopig nog ietsje te moeilijk of te omslachtig. Misschien moet ik nog wat verder lezen, tot ik op een workshop val waarvan ik het gevoel heb dat het iets voor mij is. Ondertussen heb ik van haar ook besteld Beginnen met mandala-tekenen en -ontwerpen. Dat is misschien een geschikte overstap naar het engelenboek.

Ondertussen heb ik het kleine boekje Croire van priester Zanotti gelezen. Het was heel mooi geschreven en een aanmoediging om het geloof voluit te beleven. Naar het schijnt trekt hij volle kerken in het Zuiden van Frankrijk en onlangs ook in Brussel.

23:52 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.