08-04-13

een kleine update

'k Heb zojuist de 40 meest recente postjes van mijn blogje nog eens doorgenomen en het valt me persoonlijk op, dat er veel kracht uit straalt. Het riep ook een aantal fijne herinneringen op dus was het wel iets leuks om te doen... Het werd me ook duidelijk dat een kleine update zich opdrong...

Wat de gezinshulp betreft, heb ik de dienst nu gevraagd om naar een oplossing te zoeken, zij het tijdelijk, nu mijn vaste helpster helaas langdurig afwezig is wegens ziekte en er blijkbaar nog geen voortekenen zijn dat ze zou terugkomen. De verantwoordelijke heeft aan mijn vraag nu blijkbaar een positief gevolg gegeven, want volgende week krijg ik weliswaar een stagiair, maar die komt wel tweemaal vier uren, hetgeen waarvoor ik met de dienst trouwens een contract heb. Hij zei ook dat hij inderdaad op zoek was naar een 'structurele' oplossing. Voor mij is dat een hele opluchting, nu dat ik reeds twee maanden het moet stellen met veel minder uren per week als gewoonlijk.

De workshop kalligrafie wordt aan de Academie voor Schone Kunsten hier in Lier helaas gegeven op zaterdagvoormiddag, wat voor mij geen optie is. Er komt ooit wel iets anders uit de bus.

Deze week heb ik twee brieven van penpals gekregen, waaronder nu toch eentje van één van de vrouwen die ik aangeschreven heb. Het is een leuke brief en dit wordt wel een boeiende correspondentie, denk ik. De eerste vrouw naar wie ik schreef, heeft nooit teruggeschreven. Ik heb ook een derde vrouw aangeschreven, misschien krijg ik van haar ook nog een brief. Ik overweeg ook een vrouw aan te schrijven die regelmatig iets post op een blog voor USA-gevangenen die ik recent ontdekte op internet. Als ook die mij terugschrijft, dan zal ik in totaal 8 penpals hebben, 5 mannen en 3 vrouwen. Mijn penpals krijgen nog altijd voorrang op mijn mandala's. Op die brieven wachten mensen. Mijn mandala's daar wacht niemand echt op en daar moet ik me trouwens voor de rest volledig vrij voor voelen.

01:58 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.