07-04-13

zonnig dagje

Ik ben zeker niet de enige, maar ik voel me na dit zonnig dagje heerlijk goed. Onder meer omdat ik enkele leuke ontmoetingen deed. In het cafetaria van het ziekenhuis, waar ik iets was gaan eten, zag ik 'mijne clochard' zitten met zijn laptop. Ik ging er naartoe en hij legde uit dat hij werken maakt op basis van fotofragmenten en die gaat proberen te verkopen door ze te publiceren op Facebook. Ik denk, goed zo, je trekt je nog uit de slag. Ik vroeg hem of hij iets wilde drinken en hij vroeg een bier, een bruin bier. Dus heb ik voor hem een bruine Leffe gaan halen, ik hoop dat het hem zal gesmaakt hebben, want toen ben ik ook vertrokken.

Vanavond heb ik enkele leuke mensen gezien in mijn stamkroeg. Het werd er echter bijzonder druk en dat vermoeide mij op den duur. Dus vertrok ik weer, na toch een goed gesprek gehad te hebben met een vriendin.

Thuis zette ik het wereldberoemde Adagio van Albinoni op, met de repeat-toets. Deze muziek ondersteunde het heerlijke gevoel als uitkomst van een mooie dag.

22:54 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.