24-03-13

opstapeling

Ik voel echt de nood om mij op te trekken aan de positieve dingen in mijn leven. Een vriendin die met haar partner voor mijn verjaardag (maandag) langs komt met een zeer fijn cadeau'tje, een andere vriendin die blij is dat ik haar bel, nog iemand die met mij regelmatig wenst af te spreken, enz.... En bovenal de Vader die mij door en door kent en die mij onvoorwaardelijk liefheeft, al heb ik het zelf soms moeilijk om het te geloven.

Mensen zijn tegenwoordig zo kort van stof en onverdraagzaam met hun medemensen. Vanavond nog kreeg ik van iemand een verwijt voor een niemendalletje, het wordt wel eens welletjes. Het is wel hoog tijd denk ik dat er beter weer komt, de mensen zijn allemaal zo snel geïrriteerd. 'k Heb soms de gedachte dat voor een aantal mensen (niet allemaal, gelukkig) het beter was als ik er niet meer was... dan hadden ze van mij ook geen last meer... De dingen beginnen zich op te stapelen, ik hou met moeite mijn hoofd nog boven water...

Misschien is het een teken dat ik in mijn leven een aantal dingen zou moeten veranderen. Maandag word ik 53, ik vind dat wel een mooi getal, een priemgetal en volgens de logica van de cijfers zou ik dan dingen moeten gaan meemaken die ik nog nooit heb meegemaakt, bedenk ik mij. Dan hoop ik dat het leuke dingen zijn, al hoort het minder leuke sowieso ook tot het leven. Dit levensjaar was een moeilijk jaar, ik hoop dat het volgende jaar ietsiepietsie beter zal zijn.

00:00 Gepost door Martine | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hé Martine,

Ik wens je alvast een fijne verjaardag voor morgen! In de sneeuw ... zo eens wat anders voor in de lente.
Veel moed op de moeilijke momenten ... en ik vind niets aan jou lastig, je mag er zijn, je bent voor mij een inspirerende, gevoelig en lieve vrouw, met een luisterend oor en steeds goede raad om te geven.

dikke kus en een fijn nieuw levensjaar gewenst !
rita xxx

Gepost door: Rita | 24-03-13

Reageren op dit commentaar

Dankjewel, Rita, doet deugd!

Gepost door: Martine | 24-03-13

De commentaren zijn gesloten.