20-03-13

helende mandala

Gisteren ben ik gaan kijken naar het toneelstuk Circo Solitario, gespeeld door Lyra toneel & C°. Het stuk werd opgevoerd in een kleine zaaltje hier in Lier, in den Bril. Het was voor mij een eerste kennismaking met dit zaaltje en het viel erg goed mee qua toegankelijkheid voor de rolstoel. Het stuk zelf was een tragedie, met gelukkig wel wat grappige momenten af en toe. Het ging over het spel van aantrekking en afstoting tussen man en vrouw met eenzaamheid als gevolg. Ondanks het feit dat het vrij droevig was, heb ik er toch van genoten.

Met de goede week volgende week ga ik op witte donderdag naar Bonheiden voor een stille aanbidding. Bij deze gelegenheid zal ik ook een gesprek hebben met een priester. Ik ben trouwens opgetogen met de nieuwe paus, ik vind dat hij zo eenvoudig is in doen en spreken.

Mijn gezinshulp, die momenteel wegens ziekte van mijn vaste helpster op een laag pitje zit en al enkele weken herleid is tot 2 x 2u ipv 2 x 4u, werd vandaag dan toch eens voor 4u toegekend buiten nog 2u die ik deze week ook krijg, dus heeft de vervangster toch wat kunnen doen van wat was blijven liggen. Daar was ik wel blij om.

Ik ben momenteel bij met mijn briefwisselingen met de gevangenen en heb vanavond mij toegelegd op het ontwerpen van eens een andere soort mandala, een zogenaamde helende mandala. Of zo wordt die toch genoemd in de handleiding van Beika Kruid die ik aan het volgen ben. Hier is ie, binnenkort zal ik hem ook inkleuren :

mandala 9.JPG

 

00:09 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.