08-03-13

truukjes

Oh my God (in facebooktermen beter bekend als OMG), wat heb ik mij met dat mooie weer van deze week laten gaan! Ik heb een fortuintje uitgegeven aan vanalles en nog wat, deels dingen die ik echt nodig had, deels dingen voor mijn eigen plezier. Zo heb ik dan uiteindelijk toch maar een nieuw digitaal fototoestel gekocht (wat zijn die moderne toestelletjes trouwens ingewikkeld!) en in passant kon ik het niet laten een mp3 spelertje te kopen. Met dit nieuwe speelgoed ben ik dus wel ettelijke uurtjes bezig geweest om uit te zoeken hoe ze marcheerden en hoe ze opgeladen moesten worden, enz... Die uren zijn voorbijgevlogen en ik heb zo ongemerkt de stille meditatie van gisterenavond laten voorbijgaan...

Deze dagen ben ik ook veel bezig geweest met mijn penpals. De vrouw die ik eerst had aangeschreven, lijkt niet geïnteresseerd, want ze reageert niet op mijn twee brieven. Dan ben ik op zoek gegaan naar een andere vrouw en heb ik er met moeite eentje gevonden die niet specifiek uit was op een mannelijke penpal en niet uit was op een relatie... Nu zou ik er via de organisatie van wie ik reeds mijn andere adressen heb gekregen, ook het adres kunnen krijgen van een vrouw die op zoek is naar een penpal. Ik denk er nog even na, maar mijn innerlijke stem zegt : laat maar komen!

Met mijn nieuw fototoestel heb ik alvast één fotootje getrokken van mijn werkplekje :

werkplekje.JPG

In deze werkhoek ben ik heel vaak bezig. Hoewel ik mijn laptop ook vaak op mijn rolstoeltafeltje leg en dan ergens anders ga zitten, bijvoorbeeld bij mijn salontafeltje, alwaar ik kan genieten van mijn kaarsjes. Jeetje om die foto te kunnen plaatsen was het ook geen makkie. Vanuit het telefoontoestel krijgt het bestand immers de .BMP-extensie mee en dit wordt hier op mijn blogje niet aanvaard. Ik heb dan ook een omweg gepleegd naar het Paint programma alwaar ik het bestand kon 'opslaan als...' met een .JPG-extensie die hier wel wordt aanvaard. Gelukkig zijn er op mijn pad al wat mensen geweest met kennis van zaken die mij dergelijke truukjes hebben aangeleerd... Enfin om maar te zeggen dat het even wat zoeken is geweest hoe ik deze foto op mijn blog kreeg, want als het bleek dat dat niet mogelijk was, dan was de zinvolheid van mijn nieuwe aankoop wel minder dan ik dacht. Maar goed, het is in orde geraakt, dus niet zagen is het motto... In elk geval ben ik er tevreden mee. Kwalitatief is deze foto beter dan de vorige.

 

23:14 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.