25-02-13

nog meer plannen

Met naar een vriendin te bellen en later mezelf te tracteren op boterhammetjes met honing, haalde ik mij uit een tijdelijk dipje waar ik vanavond in zat. De winter duurt ook zo lang, ach ik wil niet klagen, of misschien mag ik voor deze ene keer een klein beetje klagen, heel even zakte de moed me in de schoenen.

Ik ben aan het luisteren naar de rythm 'n blues van Closing Time op Radio 1 en het is ook gezellige muziek waar ik van hou. Brengt wat herinneringen naar boven naar een vorige stamkroeg die niet meer bestaat, De gestolen spiegel. Daar hing een spiegel die dus echt wel gestolen was... In die kroeg lieten ze vaak of bijna altijd rythm 'n blues horen.

Toen ik vanmiddag het maartnummer van het infoblad van deSingel doorbladerde, besliste ik een ticket te boeken voor een concert met vocale barok voor kerk en opera door Le concert spirituel. Er komen verschillende franse componisten uit de 17de eeuw aan bod. Ik ga ook naar de inleiding voor het concert, tenminste als mijn aanvraag voor aangepast vervoer goedgekeurd wordt. Normaal gezien hou ik niet echt van opera, maar dit sprak me wel aan. Ik vertel er nog wel meer over als ik er geweest ben.

Met een vriendin ga ik in de maand mei ook eens naar het MAS. Ik denk dat ik voor ons beiden tickets zal boeken voor de vaste collectie, ter plekke heb je dan nog de keuze tussen vijf verschillende verdiepingen. Ik zou graag gaan kijken naar de collectie 'over mensen en goden' op de zevende verdieping. Ik ben er nog niet geweest en kijk er alvast naar uit.

Ik ben een beetje ongerust omdat ik blijkbaar moeite heb om de draad van het mandala-tekenen terug op te nemen daar waar ik hem heb laten liggen. Dat komt door de opdoffer die ik kreeg met die cursus te willen volgen. Tegelijk voel ik me er een beetje toe verplicht om er verder mee te doen, maar het lukt me niet om mezelf te forceren. Het zit me allemaal nog te veel in het lijf. Misschien laat ik er best de nodige tijd over heengaan. Ik zou er doodgraag nog aan verder werken, dan zal het moment zich wel aandienen als de tijd ervoor rijp is, denk ik.

23:28 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.