14-02-13

Valentijn op z'n Martientjes

'k Heb een kaars aangestoken en er brandt een wierookstokje... 'k Heb de radio opstaan met Closing time op Radio 1, vanavond is het denk ik de beurt aan folkmuziek. Heel aangenaam in ieder geval.

Zo maak ik het me gezellig op deze koude druilerige winteravond, die voor mij zeker zijn charmes heeft.

Een tijdlang amuseerde ik vanavond me op Facebook. Ik kijk alvast uit naar morgen, omdat dan de cursus 'mandala's tekenen' start. Ik ben eens benieuwd wat dat gaat geven. Het zijn 7 vrijdagavonden gespreid over een langere periode. Dit vind ik dus wel best te doen, want als dat 7 weken achter elkaar zou zijn, dan zou ik dat niet kunnen volhouden, denk ik.

Valentijn is aan mij voorbijgegaan zonder boe of ba. Voor mezelf heeft het een zekere ietwat sentimentele waarde, maar het drama dat er vroeger voor mij mee samenhing, dat is er gelukkig niet meer. Ietwat gelaten heb ik mijn situatie wel aanvaard, al berust ik er niet in, want voor mij staat de deur nog steeds open. Het is wel zo dat volgens de aanwijzingen van mijn begeleidster, ik ondertussen niet in 'een wachtkamer' ga zitten, maar wel volop leef en het geeft me toch het gevoel dat mijn leven op deze manier zeker ook zinvol is. Dus als een man ooit mijn leven binnenwandelt, komt hij niet als in een wachtkamer binnen, maar in een bemeubeld huis met veel licht en warmte.

Over mijn begeleidster gesproken, morgen heb ik met haar een afspraak. Het wordt weeral een gans georganiseer, want ik krijg morgen ook een stagiair PAB. Op het moment dat mijn begeleidster er is, zal ik dan denk ik de stagiair boodschappen laten doen. Een cd die ik bestelde bij de plaatselijke plantenzaak is toegekomen en ik heb ook nog iets nodig uit een andere winkel daar in de buurt. Dus komt dat waarschijnlijk wel weer dik in orde. Morgen wordt het in elk geval wel een busy day...

23:26 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.