10-02-13

'roeping'

Na een tijd van rust, ben ik vanavond weer bezig geweest met mijn mandala's. En ook nu weer ervaar ik hoe plezant het is om daarmee bezig te zijn. Op een bepaald moment was ik een beetje ongerust dat ik het allemaal ging opgeven, maar neen ik moet niet ongerust zijn, de draad wordt en zal steeds weer worden opgenomen. Het tekenen is voor mij een beetje hetzelfde gevoel als schrijven met de gevangenen, het zijn beide een soort roepingen voor mij en beide geven ze me dezelfde voldoening.

Vanmiddag heb ik nog een late nieuwjaarscadeau gekregen, iets dat ik zelf had gevraagd, namelijk de recent uitgekomen dubbelcd met de Radio 1 sessies 2008-2012. Ik heb ze reeds volledig beluisterd en ik kan ze wel smaken. Het zijn allemaal liedjes die gezongen worden door verschillende artiesten en allemaal akoestisch. Hoewel er ook wat ruwere songs bij zijn, is het een cd om overwegend rustig van te worden.

Onverwachts heb ik vanmiddag dan ook nog een andere vriendin gezien en ben ik met haar iets gaan drinken in mijn stamkroeg. Later zag ik nog een vriend die wenkte of ik bij hem kwam zitten en samen met hem iets zou drinken, maar ik heb vriendelijk teken gedaan dat het me op dat moment niet zo goed uitkwam.

In de plaatselijke boekenhandel ben ik vanmiddag ook nog wat gaan snuisteren en heb ik gekocht Meer zijn dan je brein van Marian Van Den Beuken en Monique Timmers. Mijn huisarts had er mij over verteld, het zou leuk om lezen zijn. Later vertel ik er meer over. Momenteel ben ik bezig in La liberté intérieure van Jacques Philippe, maar het vordert niet zo goed, al is het wel heel mooi. Philippe is priester en heeft al het één en het ander geschreven, maar dit is het eerste dat ik van hem lees. Dus werk aan de winkel...

00:41 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.