31-01-13

'Vijftig tinten' buitengezwierd

Het zat er aan te komen, dat het verhaal van 'Vijftig tinten' een 'speciale' wending zou nemen. Gekomen aan het hoofdstuk met de tekst van het 'contract' dat het mannelijk hoofdpersonage overhandigt aan het vrouwelijk hoofdpersonage, heb ik er de blok op gezet. Wat spijtig voor het geld dat ik eraan uitgaf, maar het is niet helemaal voor niets geweest, van de eerste hoofdstukken heb ik wel genoten en nu staat hij in de bib klaar om uitgeleend te worden. Van iemand die er werkt had ik vernomen dat ze van de trilogie drie exemplaren hadden en dat die bestendig uitgeleend werden, dus denk ik dat ze met dat vierde exemplaar wel gelukkig waren.

Het was anders weer een leuke dag. Met de stagiair-gezinshelpster ben ik wel vier dozen door mij afgedankte boeken naar de bibliotheek gaan brengen. We hebben er twee tripjes heen- en terug voor afgelegd. De tweede maal heb ik haar iets aangeboden in het leescafé. In de bib zien ze me nu graag komen, denk ik...

Later trok ik richting ziekenhuis voor mijn avondmaal en kwam ik onverwachts vrienden tegen met wie ik een aperitiefje dronk en een praatje deed.

Tenslotte vond ik de stille meditatie weer zeer fijn, ik heb weeral iemand ontmoet die warempel ook nog in dezelfde straat woont als ik!

De 'goede wave' waarin ik blijk te zitten, blijft nog even duren... Fijn.

23:50 Gepost door Martine | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Keep up the good wave :)

Gepost door: janneke | 03-02-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.