26-01-13

eerste mandala-foto

Hoewel ik de computer voor vandaag wat moe ben, toch nog even een postje.

't Was een drukke dag. Ik kreeg niet minder dan twee brieven tegelijk van penpals uit Amerika en ik ben daar heel veel mee bezig geweest. Eén van de twee brieven is al beantwoord.

Tussendoor vond ik toch de moed om te koken, al moest ik mij er een beetje toe forceren. Nadien werd ik wel beloond voor de moeite, want het smaakte enorm. Het was broccoli met garnalen en kaassaus en met gekookte patatjes. Ik had al garnalen klaargemaakt met bloemkool maar met broccoli is het zo mogelijk nog lekkerder. 'k Heb nu wel een reuze-afwas staan, die is voor morgen.

Ik slaagde erin met mijn gsm een foto te trekken van één van mijn eerste volledig afgewerkte mandala's :

mandala 1.jpg

Deze mandala deed echt wel deugd bij het creëren ervan : de opdracht was om vanuit de buitenkant strepen, ja krassen te tekenen naar het midden toe. Dus krachtig duwde ik het potlood voor me uit en telkens was het of ik een stukje ballast van mij afgooide. Het tekenen van mandala's werkt inderdaad ook helend.

Er is nog een mandala op komst, die ben ik nog aan het inkleuren. Daar ben ik gisteren al mee begonnen en vermoedelijk doe ik daar vandaag nog wat aan voort. Het zal een welgekomen afleiding zijn van de eeuwige computer, handig instrument, dat wel, maar waar je wel bij overmatig gebruik wat horendul van wordt...

 

 

00:37 Gepost door Martine | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Deze vind ik heel mooi Martine, en als dit je eerste Mandala is dan beloofd het nog wat :)

Gepost door: janneke | 03-02-13

Reageren op dit commentaar

Het zal een welgekomen afleiding zijn van de eeuwige computer, handig instrument, dat wel, maar waar je wel bij overmatig gebruik wat horendul van wordt...

Absoluut !!! ik heb voor de afwisseling ook weer eens een boek ter hand gepakt vanavond. Ik kreeg het kado "Tot de dood on scheidt "van Marjan Cochez.

Gepost door: janneke | 03-02-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.