24-01-13

dag van beslissingen

Langzaam maar zeker baan ik mij een weg in de wereld der mandala's... Het is boeiend en leuk om doen. Sommige vragen wel wat werk en dus ook wat doorzetting om het tot een goed einde te brengen. Het is durven iets proberen met potlood of kleurpotlood wat je nog nooit gedaan hebt en het resultaat afwachten. De auteur van mijn handleiding dringt erop aan dat ik goed tot me zou laten doordringen wat het met me doet. Ik voel een algehele bevrijding. Vandaag tekende ik niet minder dan vier mandala's, maar er waren erbij die niet zo veel werk vroegen. Ik heb geprobeerd er een fotoo'tje van te maken, maar helaas is mijn fototoestel stuk. Dus val ik in kosten als ik de wereld de vruchten van mijn arbeid via dit blogje kundig wil maken. Ik overweeg anders binnenkort een nieuwe gsm te kopen met ingebouwd fototoestel, dat vrij scherpe foto's kan trekken. Er zijn nog dingen waarvoor ik dit kan gebruiken. En mijn gsm heb ik altijd bij, dus moet ik me niet steeds afvragen of ik mijn toestel wel bij heb als ik het nodig heb. Dat zal anders nog niet voor onmiddellijk zijn, nu ik nog steeds niet buiten kan door de sneeuw.

Vandaag was anders een dag van beslissingen nemen. Ik heb besloten een briefwisseling met een Amerikaanse penpal, die niet erg vlotte, stop te zetten en er een andere aan te vragen in de plaats. Ik zou ditmaal opteren voor een vrouw. Vrouwen hebben meestal wel niet zo'n lange gevangenisstraffen als mannen in de USA en dan zal mijn contactpersoon zich moeten wenden tot een zusterorganisatie voor een adres.

Verder heb ik uiteindelijk beslist om mij de trilogie van '50 tinten van grijs' aan te schaffen. Ik weet dat het een echte hype is en dat naar het schijnt geen echte literatuur is, maar het grote succes en de aanbeveling van een vriendin hebben mij over de streep gehaald. Naar het schijnt leest het als een trein. Ik ben eens benieuwd... Ajaj straks hebben de dagen niet voldoende uren meer om alles te doen wat ik wil doen!

01:45 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.