02-12-12

klasreünie!

't Was klasreünie vandaag, 't was super! We hadden vroeger al een hechte klas en nu we met z'n allen wat ouder en dus wat wijzer geworden zijn, is de band alleen maar inniger geworden. We zijn allemaal zo lief en warm voor elkaar... Ik voel het zo aan dat iedereen, wat de verschillen ook zijn, gelijk zijn en dat het gesprek heel democratisch gebeurt. Zelf ben ik een beetje het 'stil watertje' van de groep, omdat ik mij in groep niet zo goed kan manifesteren. Maar dan waren de persoonlijke contacten alleen maar intenser! Het gaf me weer, zoals bij de vorige keren, een echte 'boost' aan energie! Ik ben trots op mijn klasgenoten, ze zijn allemaal uitgegroeid tot persoonlijkheden. Volgende keer ben ik zeker weer van de partij!

De reünie was op Sint-Anna op Antwerpen-Linkeroever in het Plaasj kafee, de voormalige Strandjutter. Ik vond het er aangenaam en vrij toegankelijk en het eten was lekker, zonder pretenties. De ritten heen en terug verliepen heel goed, ik had met de chauffeur nog een leuke babbel.

Ik heb mijn dag nog weten af te ronden op een zeer aangename manier. 'k Ben 's avonds nog iets gaan drinken in mijn stamkroeg en ik kon er ook met enkele mensen praten. Morgen komen waarschijnlijk twee van de barmannen bij mij op bezoek om de rest van de vinylplaten die ik nog heb en die ik weggeef, de singletjes, te komen halen. Ik hoop dat ze er iets mee kunnen doen...

 

 

23:03 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.