29-11-12

bijzonder

Vol ben ik er nog van. Bij de thee na de meditatie, waar ik vanavond naartoe ging, las iemand van de groep een eigen geschreven gedicht voor. Mooi dat dat was! De groep is wel hechter en hechter aan het worden. Ik voel mij er heel veilig, die persoon met haar dichterlijke talenten waarschijnlijk ook. Ze zei dat het een eerste keer was dat ze uit haar poëzie aan anderen voorlas. Keibijzonder!

Mijn plannen voor Kerstmis en Nieuwjaar worden alsmaar concreter. Met Kerstavond heb ik drie personen uitgenodigd, twee hebben al toegezegd, de vierde wacht nog wat af. Als iedereen komt die ik gevraagd heb, zullen we met twee dames en twee heren zijn. Ik denk dat ik ga kokkerellen, in elk geval maken we er een gezellige boel van! Met Kerstmis zelf komt de familie bijeen bij moeder.

Met Oudjaar ga ik zoals vorig jaar en het jaar voordien naar de gebedswake in de Foyer de Charité te Bonheiden. Daar kijk ik alvast naar uit! Ik ben al ingeschreven, ik moet nog enkel het vervoer regelen, maar ik denk wel dat dat geen probleem zal zijn.

Ik heb er echt goed aan gedaan om te gaan naar de twee meditatiegroepen. Ik kom daar gelijkgezinden tegen of mensen die heel erg voor elkaar openstaan en ik kan echt wel ook mijn bijdrage hebben aan de gesprekken. Echt tof!

 

23:31 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.