17-11-12

een kleine ramp - vervolg

Mijn laptop is terug van de winkel en is normaal gezien weer virusvrij. Nu blijkt dat ik toch nog geen mails kan verzenden met als error melding dat ik 'under investigation for spam abuse' sta... Dezelfde errormelding als van voor dat ik de laptop naar de winkel heb gedaan om hem virusvrij te maken. Dus ik bel weerom naar de provider en blijkt dat ik (nog altijd) op de blacklist sta. Ik krijg een nummer waar ik naartoe kan bellen van maandag tot vrijdag van ... u tot 17u30 en het is... vrijdagavond 22u. Ik krijg ook een mailadres en iemand van de familie was zo vriendelijk om in mijn naam naar dat adres een mailtje te sturen... Allemaal heel omslachtig dus. En het is nog de vraag of ik voor maandag nog van die vermaledijde blacklist zal verwijderd worden. Laat ons hopen! Het is erg vervelend want ik zou eigenlijk enkele mailtjes moeten verzenden. Die man of vrouw die die virus op mij heeft afgevuurd, heeft me lelijk te pakken, en wie weet is hij of zij nu stiekem in zijn of haar vuistje aan het lachen.

Met die blacklist is alles goed en wel, maar ik vraag mij af of het sanctioneringssysteem niet erger is dan het euvel dat men wil bestrijden, nl. spam. Dit is voor mij al een tweede keer dat ik onschuldig op die blacklist terechtkom, ik vind dit niet meer normaal.

Enfin internetten en facebooken is blijkbaar wel mogelijk, dus is alle contact gelukkig niet onmogelijk. Ook heb ik weer bereik op mijn gsm, dus ook dat is weer in orde.

Verder heb ik vandaag allerlei boodschappen gedaan en ben ik gaan eten in het ziekenhuis, waar ik met iemand een praatje kon doen. Gisteren ben ik naar de meditatiegroep gegaan, het deed weer deugd, bij het kopje thee na de meditatie was het gesprek wat luchtiger dan anders, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Woensdag heb ik gekookt, spruitjes met varkenslapje en gekookte patatjes, heerlijk was dat.

De enkele voorbije avonden heb ik op een andere manier moeten invullen dan ik gewoon ben, nu ik mijn laptop niet had, en ik heb veel gelezen en naar muziek geluisterd. Ik heb verder mijn cd's met boeddhistische meditatiemuziek ontdekt, met mijn koptelefoon en het gaf me veel rust. We laten er ons door niet van de wijs brengen!

00:18 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.