15-11-12

een kleine ramp

Voor de verandering ben ik eens aan het bloggen in de bibliotheek. Dinsdag vernam ik dat vanuit de mailbox op mijn laptop per uur méér dan 700 mails vertrokken en dat dat lag aan een virus... 'k Heb hem toen meteen afgezet en ik heb ook die namiddag nog gebeld met de zaak waar de computer vandaan komt. Die zaak ligt wel op een eindje van waar ik woon, maar ik heb het geluk dat de uitbaters bij mij achter de hoek wonen. Ze zijn ook altijd heel gedienstig en de uitbaatster is dan diezelfde dinsdagavond mijn laptop komen halen en met een beetje geluk heb ik hem morgenavond al terug.

Bij overmaat van ramp heb ik al ongeveer 24u geen bereik meer op de gsm. Ik heb gebeld naar de klantendienst (na een half uur wachten ongeveer kreeg ik iemand aan de lijn) en ze wisten mij te vertellen dat het waarschijnlijk lag aan de overgang naar een andere provider. Ik wist niet dat ik dan een tijdlang mijn gsm buiten offline niet meer kon gebruiken.

Veel meer heeft een mens niet nodig om zich plots afgezonderd te voelen van de wereld. Gelukkig is er nog de vaste lijn en de bib...

18:00 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.