10-11-12

vierkant

Terwijl gisteren een dag was waarin (bijna) alles vierkant liep, ging het vandaag al een stukje vlotter. Ik denk dat mijn vorig postje een donkergrijze tot zwarte bladzijde is in dit blogje. Het geeft weer hoe ik mij gisteren voelde, gelukkig lijkt zich dit nu niet te bestendigen.

Een klusjesman van de verhuringsmaatschappij is geweest om enkele herstellingen uit te voeren, stilaan geraakt dat hier nog helemaal in orde.

Ik ben boodschappen gaan doen en vanavond heb ik gekookt, gebakken zalm met gestoofde prei en gekookte aardappeltjes. Ik probeer de draad van het koken weer op te nemen waar ik hem een dik half jaar geleden heb laten liggen. Ik denk dat het niet alleen gezonder is om zelf te koken, maar het smaakt me gewoon ook beter. Het vraagt natuurlijk wel meer werk, boodschappen doen, klaar maken en nadien afwassen, maar op dit moment gaat het mij wel weer af. Ik denk dat ik de aanzet heb gekregen verleden zondag met de Potluck toen ik herontdekte hoe gezellig het is om thuis en zelfklaargemaakte gerechten te eten. Ook had ik zin om nog eens een Marokkaans recept, kip met honing en pruimen, één van mijn specialiteiten, klaar te maken en dat ga ik zondag doen, ik heb alle ingrediënten al in huis.

Zondag komt een vriendin op bezoek, die ik al een tijdje niet meer onder vier ogen heb gezien. Dat wordt een potje bijpraten...

00:07 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.