01-11-12

enkele nieuwtjes

Gisteren is de tweede helft van mijn vinylplaten afgehaald. Sommigen vinden het dom dat ik ze niet verkocht heb, ik trek mij daar niets van aan. Ik weet waarom ik het zo gedaan heb. In elk geval heb ik er een aantal mensen gelukkig mee gemaakt. En ik ben opgelucht, al doet het ook een heel klein beetje pijn.

's Avonds keek ik gisteren naar Mijnheer de Burgemeester op Canvas en ik vond het wel een sappige en kleurrijke documentaire. Ik ga proberen de volgende afleveringen ook te bekijken.

Vandaag trok ik nog eens naar de winkel voor bureaubenodigdheden en kocht er twee kaften om er de binnenkomende post in te rangschikken. De kaften die ik had, waren vol en ik moet ergens weg met de briefwisseling die ik vanaf nu nog ga ontvangen, anders wordt het binnen de kortste keren opnieuw een warboel.

Ik reserveerde een kaart voor twee klassieke concerten, ditmaal in deSingel. Daar zal ik denk ik niet voor verrassingen staan, want daar ken ik het nog van vroeger en ik weet dat het daar wel degelijk rolstoeltoegankelijk is. Ik ben ook benieuwd om kennis te maken als het kan met het Grand Café. Bij beide concerten gaat het over moderne klassieke muziek. Daar kijk ik al naar uit.

Mijn plan om in december enkele dagen op retraite te gaan, krijgt stilaan vorm. Nu is het alleen hopen dat de organisatie op wie ik beroep doe om voor mij een assistent te zoeken die met mij wilt meegaan, iemand vindt. Ik denk anders dat het wel geen probleem zal zijn, in elk geval ga ik daarvan uit. Het is meer dan drie jaar geleden dat ik nog eens voor meerdere dagen ben weggeweest, het moet er maar nog eens van komen.

Om de dag af te sluiten, ben ik aan het luisteren naar een cd met klassieke zang door een sopraan enkel begeleid door een piano en ik geniet er echt van.

01:29 Gepost door Martine | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben weer helemaal bijgelezen:) en ik hoop echt dat het lukt om een paar dagen naar Brecht te gaan. Ik kom graag in kloosters, de stilte, de rust...vooral de rust.


groetjes Janneke

Gepost door: janneke | 02-11-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.