30-10-12

Boulevard of Broken Dreams

Eindelijk, eindelijk, schreef ik vanavond een brief terug naar die ene penpal van wie ik al enkele weken geleden reeds een brief had ontvangen, en ik voel me nu ook beter dan ik mij in weken nog gevoeld heb! Plots was het moment er. Ik was weer klaar om die brief, waaraan ik wel gedurende de hele tijd vaak had moeten denken, te beantwoorden. En ik die wat bang was geweest dat ik deze opdracht eindeloos voor mij uit zou blijven schuiven. In de toekomst zal ik mij daar dus geen zorgen meer om maken : het blijkt immers dat de moment er altijd wel komt om weer te schrijven. Voor mij een teken te meer dat dit echt iets is dat ik wil doen.

Voor ik mij aan het schrijven heb gezet, keek ik wat tv, wat lang geleden was. Ik keek naar TerZake met vooral het Sandy-orkaan in Amerika en nadien naar Belpop. Deze aflevering ging over Jacques Brel en hoewel men de pretentie had een overzicht te maken van zijn levensloop en carrière, stel ik mij de vraag : waar is Marieke gebleven? Ik veronderstel dat de erfgenamen die aan de uitzending meewerkten, hun voorwaarden zullen gesteld hebben...

De twee affiches die ik nog heb van Boulevard of Broken Dreams 1985 en 1986 en die ik wilde wegdoen, omdat ik ze wat beu ben en ook omdat ze het wat druk maken in mijn living, hebben een nieuwe leuke bestemming gevonden : ze zullen mijn kerstcadeau zijn voor mijn zus. Ze is ermee akkoord. De Boulevard of Broken Dreams was een reizend theaterfestival bestaande uit een aantal tenten waarin allerlei toneel en dans activiteiten gebeurden en stond steeds op de kaaien ter hoogte van de Suikerrui in Antwerpen. In 1987 hebben ze er voor het laatst mogen staan, nadien kwam er de Zomer van Antwerpen.

01:16 Gepost door Martine | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Boulevard of Broken Dreams komt hier altijd in 's Hertogenbosch, 15 kilometer van hier. Ze hebben "of Broken Dreams"weggelaten en nu noemen ze zich Boulevard en komen nog steeds. Wordt altijd druk bezocht.

Alles op zijn tijd:) dat geldt ook voor brieven, en nu was het juiste moment opeens daar:) je moet er gewoon goesting in hebben ( jaja, ik leer steeds meer Belgische woorden haha) en anders gewoon laten liggen.

Gepost door: janneke | 02-11-12

Reageren op dit commentaar

Leuke reactie, janneke, dankjewel! :-)

Gepost door: Martine | 02-11-12

De commentaren zijn gesloten.