20-10-12

de hemel op aarde

Langzaam maar zeker lacht het leven me weer toe...

Vandaag bracht ik iemand aan het lachen met de uitspraak dat het toch de hemel op aarde is als je in de kroeg waar je het liefste komt, je eigen muziek hoort die je al jaren niet meer gehoord hebt... Ik doelde daarmee op de vinylplaten die ik wegdoe.

Gisteren kreeg ik geweldig nieuws. De leerling, die bij mij Franse les volgt, had voor een test over een tekst die we samen hadden voorbereid, niet minder dan 9/10 gekregen van de juf! Daar was ik natuurlijk wel heel blij mee, en hij ook denk ik.

Omdat ik vond dat ik een beloning verdiende, ging ik vandaag op zoek naar bijpassende oorbellen bij de paarse Swarovski steen die ik van een vriendin gekregen had eerder op het jaar. Ik had daar oorbellen bij gekocht, maar die ben ik kwijt, ik denk dat ik wat te goed heb opgeruimd in mijn woning... Dus trok ik naar de Swarovski winkel hier in Lier en eerst vond de winkelierster niets. Ik keek echter nog eens goed in de vitrine, en zag er toch wel hangen, die heel geschikt waren! Ik wenkte de dame en ze haalde ze uit de vitrine. Ik paste ze (op straat want in de winkel kon ik niet binnen, ik stelde de vrouw gerust dat ik er niet mee zou wegrijden hahaha) en ja de koop werd dadelijk geklonken! Ik hield ze meteen in, want die steen had ik ook aan. Dus is mijn portemonnee een heel deel lichter, maar mijn stemming heel wat vrolijker!

De man die ik regelmatig zie in het ziekenhuis vertelde me dat hij de laatste dagen veel beter slaapt en beter eet. Misschien voelt hij zich al wat beter en misschien doet mijn vriendschap hem wel goed.

21:42 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.