18-10-12

over ditjes en datjes, alsook over pannenkoeken...

Druk, druk, druk. Jeetje, ik heb het druk. Eindelijk komt er een wat rustiger weekend aan. 'k Heb nog steeds een onbeantwoorde brief van een Amerikaanse penpal liggen, het is er gewoon niet meer van gekomen.

In december zijn herstellingswerken gepland in mijn woning en dan zou ik dat combineren met een retraite in de abdij. Ik ben alle schikkingen daartoe aan het treffen en het lijkt er naar uit dat alles in orde komt. Het is hoog tijd dat ik nog eens voor een paar daagjes weg kan zijn.

Over de abdij gesproken, ik ging er normaal gezien nu zaterdag voor een dagje naartoe en in alle drukte ben ik vergeten het vervoer vast te leggen. Nu is het te laat, het moet ten laatste drie werkdagen op voorhand aangevraagd worden. Ik zal de zusters dus verwittigen dat ik niet kom. Eigenlijk komt me dat goed uit. Als het in orde was geweest, had ik het laten staan, maar nu ik die dag onverwachts vrij heb, vind ik het prima dat ik het dit weekend rustigaan kan doen.

Een deel van mijn vinylplaten is vandaag opgehaald door een barman van mijn stamkroeg en de rest komt hij volgende week halen. Het voelt vooral aan als een opluchting, vreemd genoeg, want ik had eerder verwacht dat het voor mij moeilijker ging zijn om van die platen afscheid te nemen. Misschien kan hij er enkele uithalen die kunnen dienen in de kroeg, want daar draaien ze nog vinylplaten, en dan kan ik ze (na al die jaren dat ik ze niet meer heb gehoord) nog beluisteren. Wel lief van hem, vind ik.

Mijn gezinshelpster en de stagiaire hebben vanmiddag samen voor ons gedrieën pannenkoeken gebakken... en ze waren overheerlijk! Er bleven er nog twee porties over, daar heb ik vanavond al één van achter de kiezen gewerkt. Dat is smullen...

23:00 Gepost door Martine | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hallo,jij kan een mens nogal goesting doen krijgen voor pannekoekjes......
dus er vanavond zelf gebakken,en ja........dat smaakte!

Gepost door: dirk | 19-10-12

Reageren op dit commentaar

hahaha, wat een leuke reactie, dirk, dankjewel!

Gepost door: Martine | 20-10-12

De commentaren zijn gesloten.