16-10-12

turrelut

Hoewel ik niet zo gelukkig ben met de verkiezingsuitslag, denk ik dan dat ze de kans die ze nu krijgen maar moeten waarmaken en bewijzen dat ze het beleid dat ze beloofd hebben, ten uitvoer kunnen brengen. Anders dreigen ze grandioos door de mand te vallen, vrees ik.

Gisteren zondag heb ik bijna heel de dag de verslaggeving van de gemeentelijke verkiezingen gevolgd, zowel op tv als op de laptop. Ik maakte mij in een aantal zaken behoorlijk druk, maar ik merk nu dat het tegelijk ook een goede afleiding was voor het tobben over de zorgen waar ik mee te kampen had. Het deed wat de adrenaline vloeien...

Ik heb een nieuwe vriend gemaakt, deze man ontmoette ik in het cafetaria van het ziekenhuis toen ik daar regelmatig ging eten. Hij wenst onze gegevens uit te wisselen, dat wordt dus een blijver en daar ben ik blij mee.

Ik ben dan toch ook zo 'flink' geweest om gisteren zelf te gaan stemmen en niet zoals vele anderen hun kat te sturen door middel van een medisch attest. Ik beschouw het als een erezaak om zelf mijn stem uit te brengen en ben er trots op dit gedaan te hebben.

Vrijdag heb ik een jeugdvriendin op bezoek gehad in Lier en het was heel fijn. Voor mij is dit in ieder geval voor herhaling vatbaar. Later ging ik naar de vespers die heel mooi waren en 's avonds is mijn buurjongen gekomen voor zijn bijles. Omdat we met één les niet rond kwamen, is hij gisterenavond nog eens geweest. Dat leidde mij wat af want van al dat gedoe rond de verkiezingen, daar werd ik wel turrelut van...

00:04 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.