25-09-12

overovervloed

Vandaag leek een dag waarbij alles slecht afliep. Drama's zijn er niet gebeurd, maar het zat wat tegen.

Het begon met mijn gezinshelpster die een aantal foute dingen meebracht van de winkel en mijn klantenkaart vergeten is te laten scannen voor de punten. Geen drama dus.

Later wilde ik met aangepast vervoer voor het eerst naar een meditatiegroep gaan in Wommelgem. Ik had het vervoer geboekt om 18u30. Rond dat uur kreeg ik telefoon dat ze vertraging hadden. Ik zei oei als ik maar op tijd op mijn bestemming geraak. Ik moest stipt om 19u in Wommelgem zijn. Uiteindelijk was de bus er om 18u50 en toen weigerde ik vriendelijk om nog te vertrekken. Ik wilde de mediterende groep immers niet storen door te laat aan te komen. Veiligheidshalve zal ik in de toekomst de bus een kwartiertje vroeger laten komen. Ik verwijt niemand iets, ik kan begrijpen dat het verkeer uitzonderlijk drukker was dan anders met dat ongure weer. Ik heb toch een mailtje gestuurd naar de verantwoordelijk om te vragen om geen annulatiekosten te moeten betalen.

Vanavond heeft er iemand mij ook weinig respectvol behandeld en ik was er niet gelukkig mee.

Rond 22u bestelde ik telefonisch een pita broodje. Rond 22u50 kreeg ik telefoon dat de koerier bij mij voor de deur stond. Toen hoorde ik ook de bel gaan. Waarschijnlijk had hij op mijn bel niet goed gedrukt...

Om al die kleine tegenslagen weg te spoelen, heb ik nu mijn cd met naast Dominique ook de minder bekende liedjes van Soeur Sourire opgezet. Af en toe luister ik graag naar die spirituele, frisse en heldere liedjes, helder als het klaterende water van een kabbelend riviertje. 'Seigneur, Tu es ma surabondance...' (Heer, jij bent mijn overovervloed).

00:19 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.