18-09-12

vriendinnen

Op korte tijd is het afspraakjes beginnen regenen vooral met vrouwelijke vriendinnen. De Voorzienigheid is er precies weer voor aan het zorgen dat ik voldoende aandacht en energie krijg van andere vrouwen. Het geeft me rust. Bij die vrouwen moet ik me niet meer bewijzen, is er ook geen kans op dubbelzinnigheden of andere spanningen die ik soms heb met mannen en die ik momenteel even uit de weg ga.

In mijn stamkroeg is het stilaan tijd om weer wat meer binnen te zitten. Het kondigt een nieuwe (winter)periode aan, die ik verwelkom met haar eigen charmes en nieuwigheden. Ik kreeg vandaag een met liefde gemaakte koffie verkeerd met in vloeibare chocolade mijn kunstig gevormde initiaal 'M' op de melkschuim. Kijk dat is weer zoiets kleins waarvan ik ten volle kan genieten en waarnaar mijn ondertiteltje refereert.

Vrijdag zie ik mijn begeleidster en daar kijk ik weer naar uit. Ik zie ze nu nog maar om de drie maanden. Dat vind ik een goed ritme. Ik ben er nog niet aan toe om die begeleiding volledig af te schaffen. Misschien zal ik dat mijn hele leven nog nodig hebben. Het zij dan ook zo.

00:05 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.