21-08-12

kwaliteitsvol

Heerlijk! Ik zit in de koelte van deze zwoele zomernacht buiten op mijn terraske, met een koptelefoon op met meditatiemuziek, kwestie van mijn buren niet te hinderen en ook niet te horen. Een mens moet soms creatief zijn in het bedenken van oplossingen voor een kwaliteitsvol leven.

Vandaag zat ik aan huis gekluisterd omwille van bepaalde omstandigheden, voor de dagen die komen, weet ik het nog niet. In elk geval zoek ik wat dat betreft ook naar oplossingen. Ondertussen kan ik van de gedwongen rust wel genieten. Misschien was het een teken dat mijn lichaam dat nodig had.

Ik heb vanmiddag 2u gezinshulp gehad en de persoon die mijn vaste helpster met vakantie kwam vervangen, heeft op die twee uren echt wel veel gedaan. Ik krijg vrijdagnamiddag normaal gezien ook 2u en aangezien er op dit moment velen met vakantie zijn, mag ik niet klagen. Er zit er trouwens een kleine kans in dat die 2u, 4u worden. We zien wel.

Alle brieven van penpals zijn weer beantwoord, er ligt er ene klaar om verzonden te worden. Die heb ik vanavond geschreven. Ik kan niet blijven uitstellen vind ik, misschien komt van uitstel dan nog afstel en dat wil ik niet. Plus dat anders de brieven weer met drosjes in mijn brievenbus vallen en dan vind ik dat er dan weer zijn die op hun brief te lang moeten wachten. Ik verwacht deze week wel niet zoveel brieven als vorige week.

00:53 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.