07-08-12

Niets dan regen

Vanmiddag vertrok ik met mijn helpster om boodschappen te gaan doen en trotseerde met wat nadien bleek overmoed te zijn de dreiging die zich aan de hemel voltrok onder de vorm van zware, donkergrijze wolken. Gelukkig waren we al op weg terug naar huis, toen ik het mocht ondervinden om van de emmers die de hemel over ons goot op een mum van tijd kletsnat te worden. Ik moest naar adem happen. Eens thuis deed ik wel een dringende ADL oproep en op korte tijd behoorde deze waterachtige ervaring tot het verleden.

Toen het weer opgeklaard was, maakte ik geen omwegen en reed recht naar mijn stamkroeg. Daar nam ik plaats onder de luifel, waar ik later bleek veilig en droog te zitten of toch min of meer. Even later bewonderde ik het geweld der natuur en de schoonheid van het regengordijn dat op enkele centimeters afstand langsheen de rand van de luifel naar beneden viel. Ik heb spijt dat ik daar geen foto van genomen heb, ik had mijn toestel nochtans bij.

Wat uren zou lijken te duren hield op een bepaald moment toch op en maakte plaats voor een opgeruimde, heldere hemel en een verwarmende zon. Daar genoot ik (ook) van.

00:55 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.