22-07-12

schaakmat

Eindelijk is het zomer. 'k Heb er met volle teugen van genoten. Op het Zimmerplein was er een actie tot het promoten van de schaakclub van Lier, waarvan ik enkele mensen ken, bij een groter publiek. Er was een heel groot schaakbord met grote stukken en leden van de club speelden tegen elkaar op dat grote bord met die grote stukken. Hoewel ik van schaken maar heel weinig afweet, heb ik een deel van de partij gevolgd van op de zijkant en het leek me geen oninteressant partijtje. Uiteindelijk won zwart. Het ganse partijtje duurde ongeveer vier uur.

 

schaken op het zimmerplein.JPG

 

Is het de zomer, is het al dat schaken, ik weet niet, ik krijg precies een toevoer van adrenaline... :-) Ik zou zo graag van iemand kunnen houden, met hart en ziel, zo van mijn diepste binnenste, maar de weg daarnaartoe is lang, moeilijk en soms ook eenzaam. En als ik dan ook zo iemand in mijn leven zou hebben, dan weet ik nu al dat ik zelfs dan nog af en toe eenzaam zal zijn, misschien nog eenzamer dan dat ik nu soms ben...

 

 

23:59 Gepost door Martine | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Das wel leuk dat de foto van ons groot schaakbord op jouw blog staat!! We stonden ook in de Gazet van Antwerpen met een grote foto!! Nu nog wat nieuwe leden die willen aansluiten en alles komt goed!
groetjes
rita

Gepost door: Rita | 07-08-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.