09-07-12

beter dan mij te ergeren...

'k Heb me vanavond eens lekker laten gaan, ik heb enkele hardere plaatjes achter elkaar opgezet. Mijn buren waren denk ik zo'n computerspelleke aan het spelen met veel lawaai van geweergeschiet en dergelijke, dan heb ik dat overstemd met mijn muziek en ik heb me daar danig mee 'geamuseerd'. Neil Young op de elektrische gitaar met Le Noise, daarna Broken English van Marianne Faithfull (dit is wel iets rustiger, maar ook steengoed), om voort te gaan met de lekker vette rifs van AC/DC met Black Ice om te eindigen met een paar nummers van The Kids, waarvan There will be no next time... Geef toe, dat is duizend keer beter dan mij te zitten ergeren aan geluidshinder vanwege mijn buren...

Anders heb ik vandaag heel braaf geweest, 'k heb mij vandaag gestort op de enkele huishoudelijke activiteiten die dringend aan het worden waren. Ik trek me er niets van aan dat zondag normaal rustdag is, het komt me nu zo goed uit, punt uit.

Morgen heb ik bezoek om 's avonds te komen eten, daar kijk ik alvast naar uit. 'k Heb tussen twee buien door naar mijn stamkroeg kunnen gaan. 'k Ben een keigoed boek aan het lezen, La traversée de l'en-bas van Maurice Bellet. Het gaat over mensen die zich zo slecht voelen door haat, schaamte en angst, dat ze alleen kunnen geholpen worden door iemand die in hun hel wilt afzakken.

00:00 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.