05-07-12

de Voorzienigheid

't Was weer een avontuur vandaag. Met de elektronische rolstoel een tripje gedaan van zeker 10 km langsheen drukke banen... Maar het leverde mij én een nieuwe batterij op voor mijn laptop én een nieuwe hifi installatie. Die beide hadden het kort op elkaar laten afweten. Doordat ik onverwachts vandaag 4 u gezinshulp had ipv de eerder toegezegde 2 u lag er geen strijk klaar en was er de tijd om die wat uitzonderlijke boodschappen te gaan doen. Het was toen ook nog zonnig - en warm - weer en we waren terug vooraleer de buien uit de hemel begonnen te vallen. Ik kon zelfs nog naar de mis gaan, de kerk binnengaan en het een aantal minuten later horen donderen en pijpenstelen regenen. Toen ik na de mis de kerk weer verliet, was het opnieuw opgehouden met regenen... over de Voorzienigheid gesproken!

Joepie, ik kan naar de Quatorze Juillet party van Radio Centraal! Het vervoer is geregeld, dus er houdt mij niets meer tegen. Ik ben op de locatie - een kraakpand - al geweest en weet dat het toegankelijk is. Als het mooi weer is, zal het trouwens ook buiten doorgaan, denk ik. Dus weer iets tofs om naar uit te kijken.

Vanavond was er op de Grote Markt ook het eerste optreden van een hele reeks optredens die de opvolger is van de voorheen gerenommeerde vestconcerten. Vandaag was het aan de beurt van Dip & Dive, een groep die samengesteld is uit zeven jonge mannen waarvan een aantal werken in mijn stamkroeg. De Grote Markt was wel leeggeregend maar onder een tent stonden de die hards, de eeuwig trouwe fans van de groep, die leuke jazzy muziek brengt geïnspireerd uit de jaren '30. Na de mis was ik ook van de partij! Nadien nog een kop koffie verkeerd en nadien zoef naar huis voor de volgende regenbui.

Een dag dus om 'u' tegen te zeggen!

23:57 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.