24-05-12

buitenkans

In de deuropening die uitgeeft op mijn terrasje, zit ik de heerlijke buitenlucht in te ademen en te genieten van deze zwoele voorzomeravond. Er is ook een heerlijk fris briesje dat mijn blote benen en hals komt strelen. Ik zit in mijn elektronische rolstoel, dat is wat komfortabeler dan in de manuele.

Het is al bij al geen gemakkelijke week geweest, ook omdat ik niet weg kon, maar morgen heb ik mijn apparaten terug, dat vind ik een leuk vooruitzicht.

Vandaag is mijn gezinshelpster geweest samen met een stagiaire en de stagiaire heeft als opdracht tijdens deze stage met mij een activiteit te organiseren die ik graag doe. Ik doe wel veel graag, maar ik heb uiteindelijk geopteerd voor het samen klaarmaken van een grote pot spaghettisaus. Dat komt ook nog achteraf van pas en voor mij is het een buitenkans om dat met twee te doen want alleen doe ik er heel veel tijd over.

Vanavond heb ik mij ook al aan het koken gezet, zo maak ik van de nood (niet wegkunnen) een deugd (lekker eten klaarmaken). Op het menu stond een kippenbilletje met gestoofde paprika's, bruine rijst en currysaus.

Dit weekend denk ik mij ertoe te zullen laten verleiden om wat mee te pikken van Zimmerrock. Morgen zie ik mijn begeleidster aan huis, daar kijk ik wel naar uit, hoewel ik wel vind dat ik mij vrij goed uit de slag trek. Maar zo eens alles op een rijtje kunnen zetten, dat doet altijd goed. Haar aanmoediging is voor mij ook weer fuel om de volgende weken weer voort te kunnen.

22:55 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.