22-05-12

van de nood een deugd

Mijn beenapparaten zijn in herstelling tot vrijdag en tot dan ben ik aan huis gekluisterd. Het is immers niet goed voor mijn benen om zonder apparaten buiten te rijden. Dus zal ik van de nood een deugd moeten maken en er toch nog het beste van maken.

Vandaag had ik anders een drukke dag : mijn hulp was er met een stagiaire, de man van bij de orthesist die mijn apparaten kwam halen, de stagiairebegeleidster en de coördinatrice van de ADL ook om een nieuwe stagiair voor te stellen, ze kwamen bij mij allemaal over de vloer. Dat heb je wel als je voor je huishouden en je verzorging afhankelijk bent van anderen, soms moet je het erbij nemen dat daar iets méér bij komt kijken.

Ik heb gelezen op de website van Lier800 dat er volgende zaterdag Zimmerrock is met dj's van La Rocca. Dit valt mij wel op, want ik dacht dat La Rocca een slechte naam had. Het is zeer de vraag of ik in mijn rolstoel in die megadancing welkom zou zijn. Volgend weekend wordt de feestmaand rond Lier800 afgesloten. Van mij mag het allemaal weer naar het normale terugkeren...

00:29 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.