21-05-12

goede herinneringen

Gisteren werd ik opnieuw geworpen in mijn heavy metal-periode. Op het Zimmerplein stond er een podium en toen ik daar ter plekke kwam, was er een keigoede groep heavy metal aan het spelen. Het waren de winnaars van een rockrally georganiseerd door het plaatselijk jeugdhuis, 't Moevement. Ik heb er intens naar geluisterd en van genoten. Het waren nog jonge kerels, het waren blijkbaar Lierenaars. De frontman zei dat een clip van het groepje te vinden was op Google onder de naam van Knight Mesh of zoiets, maar ik heb niets relevants gevonden. Een groep om te volgen.

'k Ben nog aan het nagenieten van het bezoek van Hans en Ewen aan Lier. Deze dag kreeg een staartje onder de vorm van delen van foto's, reacties op foto's en op andere reacties, enz.. Ik heb de foto's van Ewen op mijn harde schijf gezet, en als ik er eentje gebruik, meld ik er zijn naam bij. Ik ben de laatste dagen daar goed mee bezig geweest en heb ook mijn pagina op facebook een nieuw kleedje gegeven.

Vanmiddag heb ik een terraske gedaan met een vriendin, het was een tijdje geleden dat we samen nog eens iets waren gaan drinken, het was dus hoog tijd dat we dat nog eens deden. Er kwamen daar mensen voorbij die we allebei nog kenden en ze kwamen erbij zitten en we dronken er samen eentje. Het was dus heel gezellig, met dat mooie warme weer van vandaag.

aan de gevangenenpoort.jpg

foto door Ewen Sutherland

 

00:11 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.