07-05-12

stamkroeg e.a.

Op dit moment moet ik me echt optrekken aan de goeie dingen in mijn leven. Om aan dit voornemen kracht bij te zetten, vertel ik hier een beetje meer over die leuke dingen. Zo werd mij in de stamkroeg (één van mijn twee stamkroegen is om een aantal redenen weggevallen, zodat de andere nu gewoon 'mijn stamkroeg' geworden is) gezegd dat ze me daar graag hebben. Dat hoort iedereen natuurlijk graag. Ik zei dat het toch zo eenvoudig is om een beetje vriendelijk te zijn tegen de mensen.

Op het terraske aldaar ontmoette ik iemand die ik daar vorige zomer een aantal keren heb gezien en hij vertelde dat hij zich binnenkort misschien ging vestigen in Florida. 'k Vond het fijn om hem dan voor zijn vertrek nog eens te zien en wenste hem veel succes met zijn plannen.

Volgende week zie ik een jeugdvriend terug die zich nu al heelwat jaren gevestigd heeft aan de andere kant van de wereldbol, samen met zijn vriend, en ik zie er alvast naar uit!

Voor mijn zorgen belde ik naar iemand van de 106, die mij door een warm complimentje een hart onder de riem stak. En het klonk wel gemeend ook.

23:12 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.