01-04-12

geven is in honderdvoud terugkrijgen

Wat een prachtige dag is het weer geweest, 'k heb er met volle teugen van genoten.

'k Heb een vriendin gezien, we zijn samen iets gaan drinken op een terraske. Dan ben ik naar het park gewandeld over de vesten en in het park zat ik een tijdlang op mijn leuk plekje in de zon. Van daaruit ben ik gewandeld langs het fietspad op de dijk langs de Nete richting Duffel, tot ik ter hoogte van het buitenverblijf van Dries van Noten gekomen was. Ik genoot intens van de natuur en de uitgestrektheid van het landschap, het was er echt zo mooi. Het was aan de frisse kant, maar wel zonnig en ik had me goed ingeduffeld. Deze wandeling in de eenzaamheid deed mij deugd, na de drukte van een leven vol met (nieuwe) contacten de laatste tijd. Ik had echt behoefte om wat alleen te zijn, al was het maar om de dingen weer op een rijtje te kunnen zetten.

'k Ben in het cafetaria van het ziekenhuis iets gaan eten en ben even gepasseerd langs de kapel, waar iemand zat te oefenen op het orgel. Dat stoorde me niet, in tegenstelling tot de zeemzoete muziek met soms gesproken fragmenten uit de bijbel, die ze daar tegenwoordig vaak opzetten.

Ik geniet ervan van de laatste tijd van zoveel mensen zoveel te krijgen. Ik voel mijn hartje branden van dankbaarheid en van vriendschap, die ik maar vraag te geven...

 

20:24 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.