14-03-12

een drukke, maar bevredigende dag

Vandaag heb ik nauwelijks stilgezeten. Verschillende boodschappen gedaan, een vriendin ontmoet, iets gaan eten, een koffietje gaan drinken, thuis afwassen, wassen, mailen, bellen met een andere vriendin, kortom de dag was goed gevuld en ik ben er tevreden over, dat is wellicht het belangrijkste.

Morgen ga ik mijn GOMOR-pas halen en mijn kaart voor Laïs. Die komen in april naar het stedelijk cultureel centrum en ik ben er alvast met vriendinnen afgesproken. Ja het is precies of mijn leven op volle toeren is gaan draaien. In elk geval voelt het zeer OK aan!

Mijn boek Compassie van Karen Armstrong heb ik vannacht uitgelezen. Het is snel gegaan, dat wil veel zeggen. Ik ben nu al weer in het volgende boek bezig, Le Christ philosophe van Frédéric Lenoir. Ik ben er al in begonnen en hij is niet mals tegenover de kerkelijke overheden doorheen de geschiedenis. Maar hij stelt de dingen wel heel helder en hij schrijft niet vanuit verontwaardiging. Hij stelt dingen vast gewoon. Ook aan dat boek, dat trouwens eveneens zeer vlot leest, ga ik denk ik ook veel hebben.

'k Ben nu van plan om van mijn dag nog wat uit te bollen en bij de citermuziek, die ik heb opgezet, nog een beetje te blijven mijmeren. Tot binnenkort.

01:40 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.