08-03-12

naar een nieuw engagement?

Ik merk dat als ik ergens niet gelukkig mee ben, dit dikwijls te maken heeft met steeds weer hetzelfde patroon dat terugkomt. Net of het leven ons kansen wil geven, méér, uitdagingen, om aan onze zwakke punten te werken en op die manier te groeien... Dat is toch de conclusie van het gesprek dat ik gisteren nog had met een vriendin.

Deze week sprak ik met mijn psychiater o.a. over mijn eigenlijk opgeborgen plannen om met gevangenen te schrijven. Hoewel ze er zich wel vragen bij stelt, is het toch ook niet haar bedoeling om mij tegen te houden. Dus aanzag ik dat als een groen licht, hoewel ze ook zei dat ik eigenlijk volwassen genoeg ben om zo'n beslissingen zelf te nemen. Dat is dus eigenlijk wel een akte van vertrouwen, vind ik.

Ik kreeg ook alsmaar weer aanmoedigingen van verschillende kanten, ook in gebed en meditatie, om het toch maar te doen. Ondanks mijn beslissing was het idee immers toch nog blijven hangen. Door het groene licht dat ik kreeg, voelde ik dat ik het nog steeds heel graag zou willen doen.

Dus heb ik mijn contactpersoon bij www.envelopesofhope.com gemaild met de vraag of ik op mijn eerdere beslissing om het niet te doen, nog kon terugkomen. Ik vermoed dat ze daar bevestigend op zal antwoorden en dat ik dus één van de dagen naar het postkantoor trek om er een postbus aan te vragen.

23:00 Gepost door Martine | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben zeer benieuwd. Je mag inderdaad op je beslissing terugkomen. Ik vind dat je mooi beschrijft hoe het voelt als een uitdaging, nieuwe kansen.

Gepost door: Wopi | 09-03-12

Reageren op dit commentaar

Eigenlijk had ik die eerste alinea van dit postje geschreven als vervolg op het postje ervoor. Maar eigenlijk heb je wel gelijk om de link te leggen met wat volgt. Zo had ik het nog niet gezien, maar het is helemaal waar hoe je het gezien hebt!

Gepost door: Martine | 10-03-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.