29-02-12

de sterren

'k Heb een schitterende dag achter de rug. Vanmorgen vond ik een mailtje van één van de twee nieuwe vrienden, die zich aanmeldden via Dottie. Vanavond trok ik met mijn laptop naar stamkroeg nr. 2 en schreef er een antwoordmail. Het is eigenlijk wel leuk om elkaar wat beter te leren kennen via de e-mail. Ik merk dat ik in elk geval veel te vertellen heb. Ik had in die kroeg wel last om via de gsm een verbinding te maken met internet. Ik vermoed dat mijn gsm niet voldoende geladen was. Anders weet ik niet wat het probleem kan zijn, want in het verleden lukte het wel. Geen probleem, ik bewaarde de mail in de map van de concepten en eens ik weer thuis was, kon ik hem dan via mijn gewone modemverbinding verzenden.

Vanmiddag ben ik ook in het leescafé geweest van de bibliotheek en heb er voortgelezen in Compassie van Karen Armstrong. Ik vind het toch wel een erg goed en boeiend boek. Het is ook in eenvoudige taal geschreven en vlot leesbaar. Ik stond op het punt om daar weer te vertrekken, toen ik iemand ontmoette, die ik al wel kende, maar met wie ik nog niet echt gepraat had. We zijn dan ook in een aanpalend salonnetje van het leescafé gaan zitten, daar mag er gepraat worden. Ik heb dan ook een hele babbel met die persoon gedaan en we hebben ook gsm-nummers en e-mailadressen uitgewisseld, dus is dat misschien een contact dat nog zal groeien.

In stamkroeg nr. 2 maakte ik ook al kennis met iemand die ik daar vaak al gezien had en die actief is in verenigingen die boven het café hun lokaal hebben. Dat was maar een kort gesprek, maar ik vond het wel tof.

De sterren staan me precies gunstig, ik zal er maar van profiteren.

00:44 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.