05-01-12

voordracht over HSP's

Het leven gaat me momenteel goed af. Ik krijg veel vriendschap van mijn nieuwe vriend. Eergisteren wensten we elkaar over de telefoon 'een goed jaar' en gisteren kon ik live met hem praten. Vrienschap is het belangrijkste. Ook als het iets zou worden tussen ons. Voor mij is dit nieuw, om van de andere kant ook zoveel te krijgen. Er zijn momenten dat ik zelf ook nog twijfel en ik voel dat hoe intens een relatie ook is, ik er steeds weer opnieuw voor zal moeten kiezen. En dat dat een levenswerk is, een werk voor alle dagen van het leven.

Vanmiddag had ik een vervangster-gezinshelpster en ik was heel tevreden over wat ze voor mij gedaan heeft. Op vier uren tijd amper heeft ze de boodschappen gedaan, omtrent gans mijn woning gepoetst, de strijk gedaan en nog enkele kleinere taken gedaan.

'k Ben aan het genieten van een pianoconcerto van Chopin, heel romantisch... Een vriendin en ik waren graag naar de voordracht geweest van Pol Goossen over HSP's (hoog sensitieve personen), maar het is op Antwerpen-Linkeroever (Theater aan de Stroom) en de namiddagvoorstelling van zondag 29 januari was reeds uitverkocht toen ik de tickets wilde bestellen. Spijtig, en we hopen een beetje dat Pol Goossen zijn voordracht nog op andere data en plaatsen zal brengen.

'k Ben ook eens afgesproken met iemand die ik al langer ken, maar met wie ik nog niet was afgesproken. Ik kijk er alvast naar uit!

23:11 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.