22-12-11

mannen die willen kussen

Oef. Vannacht had ik nog het idee gekregen om alvast een mailtje te sturen naar het vervoer. Het eerste wat ik deed toen ik vandaag opstond, was : mijn mailbox checken en ik was zeer gelukkig te lezen dat het vervoer in orde was. Ik kan dus met Oudjaar naar de gebedswake. Dank u aan degenen die voor mij geduimd hebben, op een niet vast te stellen manier heeft het zeker geholpen!

Het was een rustige dag vandaag, ik bleef de dag binnen omwille van het slechte weer. Ik kon het niet laten om enkele mensen op te bellen met het goede nieuws van mijn vooruitzichten voor oudjaar. Ik heb ook gekookt, op het menu stond rundslever met boontjes en patatjes.

Vanavond zette ik koers naar stamkroeg nr. 2 en zag er mijn 'vriend' aan wie ik blij mijn goede nieuws vertelde. Het was er heel rustig vanavond. Er zat ook die ene man die al eens blijk geeft van losse pollen te hebben en vanavond werd het echt wel wat lastig, want hij maakte aanstalten om mij op de mond te kussen. Wat ik niet toegelaten heb. Ik heb het mijn 'vriend' verteld en hij vond het precies wel grappig. Hij zei gewoon dat die man te veel bier zal gedronken hebben. Er zijn zo van die mannen die wat méér durven als ze wat gedronken hebben en die ervan uitgaan dat een vrouw die alleen uitgaat, wel 'beschikbaar' is, zeker. Ik denk ook dat er velen van uitgaan dat ik met mijn handicap wellicht niet al te kieskeurig zal zijn. Helaas, beste mannen, die illusie moet ik u ontnemen, ook voor ons gelden in deze materie gewone wetten van aantrekking (of afstoting).

Voilà nu ik dit weer heb kunnen rechtzetten, ben ik weer content... Was het maar die andere geweest die mij wilde kussen, hahaha...

00:05 Gepost door Martine | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hihi

Gepost door: afa | 23-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.