17-12-11

peulschil

Hier ben ik weer. De pauze heeft wel deugd gedaan.

Stilletjesaan komen de muren op mij af. Op twee uitzonderingen na, zit ik sinds verleden maandag aan huis gekluisterd met een zware verkoudheid en nu ook door het slechte weer. Dikke pech dus, die wel gedeeld wordt met vele mensen, denk ik, en dat is wel een troost. Ik heb alvast de dienst aangepast vervoer aangeschreven om volgende week een uitstap te kunnen doen.

Zo heel veel heb ik dus niet beleefd en heb ik dan ook niet te vertellen. Ik ben wel blijven koken, op één dag na, waarop ik soep uit de diepvries heb opgewarmd.

Mijn hulp heeft een arbeidsongeval gehad bij een andere post en kon donderdag niet komen. Dus ben ik noodgedwongen donderdag zelf enkele boodschappen gaan doen. Gisteren had ik een PAB stagiair, die heeft met toelating van de dienst voor mij ook nog boodschappen gedaan. Ik was graag met haar meegegaan, maar het weer liet het echt niet toe. Ik was echt blij dat ik die stagiair had gisteren, dan had ik zo iemand in huis met wie ik eens een praatje kon slaan.

Vanmiddag liet het weer me toe om even naar stamkroeg nr. 1 te rijden en dat deed wel deugd. Ik werd daar door iemand vervoegd en dat was wel leuk. Het brak een beetje de monotonie en de eenzaamheid die deze week huisarrest met zich meebracht.

Hoewel op het vlak van de gezondheid is het nog niet helemaal hoe het moet zijn. Ik hoest nog regelmatig, hoewel al minder dan in het begin van de week. Ik praat ook nog door de neus en heb wat last van verstopte oren. Dit laatste is heel vervelend, ik heb zo constant het gevoel van met mijn hoofd in een wolk te zitten. Ach het betert allemaal wel en als je zo op de radio hoort wat er in de wereld gebeurt, dan is dit eigenlijk maar een peulschil.

22:55 Gepost door Martine | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Beste Martine
Verzorgd u toch maar goed. Hoop op vlug herstel, zodat ge terug buiten kunt gaan regelmatig. Dikke zoen van Monique

Gepost door: monique | 19-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.