07-12-11

gewikt en gewogen

Vandaag werd ik gewogen, resultaat : hetzelfde als een maand geleden. Niets bijgekomen, maar ook niet afgevallen. Misschien nog niet zo slecht als je bekijkt dat ik af en toe mezelf toch wel een kleine uitspatting permitteerde. Mijn eerste reactie was, amai, al die moeite voor niets... Maar uiteindelijk is het misschien dankzij die inspanningen dat ik niet ben bijgekomen. En de maand december brengt meestal ook niet zoveel goeds mee op dat vlak.

Gisteren heb ik mij verlekkerd aan een halve bloemkool met kaassaus en garnalen. Het was een probeersel, en het is wel redelijk goed gelukt, al zeg ik het zelf. Alleen had ik veel te veel. Ook dat heeft misschien de stand van mijn gewicht vandaag mee bepaald.

Als het weer het me toelaat, ga ik morgen enkele boodschapjes doen. Er is een boek binnen dat ik besteld had, De taal van de traan. Ik denk dat het meer een soort wetenschappelijk boek is, het is in ieder geval geen fictie. Het boek bestaat uit verschillende bijdragen, waaronder één van de dienst Tele-Onthaal. Mijn boek van Estés is bijna uit, dus is dit nieuwe boek zeker welgekomen. Ik zou ook moeten naar het Kruidvat gaan, ik heb bijna geen t-lichtjes en geen kaarsen meer. Ook heb ik charcuterie nodig, daarvoor zal ik naar een kleinhandel in de buurt gaan.

Vanavond heb ik mijn kameraad weer gezien, maar we hebben ditmaal niet echt met elkaar kunnen praten. Het deed toch deugd hem te zien.

01:08 Gepost door Martine | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Alles goed daar? Precies al lang geleden ...

Gepost door: afa | 10-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.