02-12-11

degustatie

Ik voel me reuze. Ik ben vanmiddag naar de bewonersvergadering geweest en ik mag niets verklappen van wat daar gezegd is, maar ik kan wel zeggen dat ik er nadien een voldoening van had die mij een beetje deed denken aan die die ik ervaarde in de uitoefening van mijn job. Het voelt in elk geval goed.

Vanavond ging ik naar de huisarts in plaats van dinsdag, toen was er iets tussengekomen en ik was met de huisarts dan vandaag afgesproken. Nadien ging ik in stamkroeg nr. 2 een lekkere pasta eten en naast mijn bord had de bediener een bloemetje gelegd. Ik bleef daar langere tijd, lezend in mijn boek van Estés. Ik tracteerde mij o.a. op een blonde Affligem. Ik lust over het algemeen blond bier meer dan bruin bier. En gisteren had ik eens die Affligem geprobeerd en het viel bij mij wel in de smaak. Dan wordt mijn ene glaasje alcohol dat ik van de dokter mag drinken, een ware degustatie!

Mijn hulp en ik hebben samen de kerstversiering aangebracht in mijn woning. Het is hier dus nu wel heel stemmig, vind ik. Mijn hulp heeft ook de afwas gedaan van gisterenavond, is dat eens gemakkelijk! Vanavond had ik ook al geen afwas, yeah! Van de supermarkt heeft ze o.a. venkel meegebracht, morgen maak ik die klaar, ik ben eens benieuwd. Ik heb mij misrekend en ze voor een maaltijd te veel laten meebrengen, maar het is niet erg, ik heb gezien dat de garnalen nog even goed blijven. De bloemkool, waarmee ik die wil klaarmaken, blijft denkelijk ook nog goed tot zeker maandag. Dus kan ik dat recept uitstellen tot dan.

00:31 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.