01-12-11

schitterend idee

Vandaag ben ik begonnen met kerstcadeau'tjes in te slaan. Ook ben ik naar de supermarkt gegaan voor groentjes en patatjes voor vanavond. 'k Heb gekookt, een halve varkensmignonet met spruitjes en met gekookte patatjes en het smaakte weer goed. Tijdens het koken heb ik geluisterd naar Vandaag op Radio 1, maar na 19u was het sport en dan heb ik de radio afgezet. De stilte was anders vruchtbaar, want ik kwam op het schitterend idee om mijn zus uit te nodigen om met kerstavond bij mij te komen eten. Ik had eerst mijn moeder gevraagd, maar die weigerde om een aantal redenen. Mijn zus daarentegen reageerde vrij enthousiast. Ze gaat helpen om de inkopen te doen, dus denk ik dat ze er wel op uit is. We maken er iets gezelligs van! Eindelijk eens mijn zusje voor mij alleen...

'k Ben dan naar mijn stamkroeg nr. 2 gereden en mijn kameraad was er weer. Ik was blij van hem te zien. Ik heb daar ook onverwachts een leuke babbel gehad met iemand, die bij mij kwam zitten. Ik maak dat daar precies toch gemakkelijk mee, dat iemand met mij contact zoekt.

Vandaag een iets korter postje, ik moet morgen vrij vroeg opstaan en kan het dus nu niet te laat maken. (Eigenlijk is dat een excuus voor het feit dat ik niet zo veel inspiratie heb, maar enfin). Volgende keer beter.

00:47 Gepost door Martine | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Een schitterend kerst-idee! Ben benieuwd wat jullie gaan eten ;-)

Gepost door: Afa | 02-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.