23-11-11

extra dimensie

Vanavond maakte ik het me weer eenvoudig qua koken, ik warmde een portie spaghettiesaus uit de diepvries op. Mijn voorraad spaghettisaus is aan het slinken, binnenkort zal ik weer een pot moeten bijmaken.

Ik heb alvast met iemand afgesproken in Antwerpen, in de foyer van de Bourla, tussen kerst en nieuwjaar. Ik heb nu ook het vaste voornemen om begin volgend jaar de dienst aangepast vervoer te vragen om mij naar het MAS te brengen en terug. Zo maak ik wat concrete plannen en breng ik er toch wat afwisseling in, want ik voel dat ik dat af en toe wel eens nodig heb.

Ik ging na het eten een kopje koffie drinken en kwam mijn nieuwe kameraad tegen. Dat deed wel deugd. Ik las ook in Logboek van een onbarmhartig jaar van Connie Palmen. De voorbije nacht had ik een mailtje gestuurd naar de plaatselijke boekhandel en vandaag vond ik een mail in mijn box dat het boek voor mij opzij gelegd was. Dus vanmiddag ging ik het halen. Ik had ook een mailtje van de platenhandel dat Smile van The Beach Boys, die ik eerder bestelde, gearriveerd was en ook die ben ik gaan halen. Twee vliegen in één klap dus.

Connie Palmen is in haar Logboek erg openhartig en beklijvend. Eigenlijk is het niet een boek om in de kroeg te lezen, maar thuis, ofwel met een zachte, medidatieve cd op de achtergrond, ofwel in stilte. Ik ben blij dat ik hem gekocht heb en dat ik hem nu kan lezen. Het is ook het eerste boek sinds lang dat ik ter hand neem. Ik heb wel nog gelezen, maar meer de krant en tijdschriften. Zo'n boek lezen, dat is dan toch weer iets anders en voegt een extra dimensie aan mijn leven, die ik nu wel kan gebruiken, al gaat het over rouw en verdriet.

00:49 Gepost door Martine | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik denk dat iedereen wel eens afwisseling nodig heeft ... dus doe wat je wilt doen! Je bent goed bezig!

Gepost door: Afa | 23-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.